Word lid van onze facebook groep: KEMI influencer agency

Wat zijn influencers en waar vind ik ze?

Iedereen die vind dat influencers niet zo veel doen en lui zijn, heeft duidelijk geen idee wat er allemaal bij een goeie foto of video komt kijken. Dit geldt eigenlijk ook voor iedereen die denkt dat social media een minder cruciale rol speelt in een bedrijf. Influencers zijn de toekomst van je bedrijf, influencers zijn de nieuwe reclame en het nieuwe adverteren van jouw merk.

Lees meer »

5 redenen waarom je met influencers moet samenwerken

Er zijn verschillende redenen om met influencers samen te werken. Ben jij een bedrijf en heb jij wel is gebruik gemaakt van influencers? Of heb je hele andere manieren gebruikt voor je marketing? Ik ben benieuwd, laat het vooral hieronder in de reacties weten.

Lees meer »

Influencer marketing voor Jamin

De zoetste influencer campagne tot nu toe kunnen we wel zeggen. Na het zien van alle foto's kregen wij als Kemi Influencer agency in ieder geval gelijk zin in snoep van de Jamin, wat ongelofelijk veel keuze heeft deze winkel! In April hebben wij als Kemi Influencer agency een campagne opgezet met Jamin, de influencers mochten een volle zak snoep scheppen bij de Jamin, voor iedereen wel een feestje toch en het roept ook wel jeugd herinnering op. De Jamin winkel is een droomwinkel voor ieder kind. 

Lees meer »

Campagne Greenmillpc

28 Maart begon de campagne met Greenmillpc!Iedereen kent de papieren rietjes wel die zacht worden als je er te lang mee doet met je drinken. Voor je kinderen is het ook niet ideaal, want die zuigen en bijten het rietje gewoon zacht/kapot. Het is milieu bewust en daar streven we met zijn alle naar, maar dit was toch niet helemaal de juiste vervanger voor de plastic rietjes.

Lees meer »

Campagne Fanster

Begin dit jaar hebben we een super toffe influencer campagne mogen opzetten met het bedrijf ‘Fanster’ in het thema van Valentijnsdag.Fanster is een van de snelgroeiende wijnleveranciers in Nederland. Ze bieden echt alle soorten wijn aan. Welke wijn je ook wilt hebben, je moet bij Fanster zijn. Zij hebben vele biologische wijnen en ook alcohol vrije wijnen. Van een lekkere zoete witte wijn tot een van de meest exclusieve wijnen die er maar bestaan.Kortom, voor wijn moet je bij Fanster zijn.De influencers mochten bij deze campagne kiezen uit de volgende wijnen: Rood, wit, Rose, mousserende wijn en alcohol vrije wijn. Dus deze campagne was ook erg geschikt als je normaal gesproken geen alcohol drinkt of als je bijvoorbeeld zwanger was/bent en toch nog af en toe wilde genieten van een wijntje. We kunnen met vol trots terug kijken op deze campagne, want wat hebben we mooie content mogen ontvangen van al onze deelnemende influencers.Hieronder een voorbeeld van een post van @mamajanthe

Lees meer »

Handige gadgets voor influencers!

Verschillende gadgets heb je als influencer nodig, in ieder geval maken deze gadgets het leven als influencer een stuk gemakkelijker. Als influencer maak je vaak foto´s voor je socials. Om een goeie foto te maken moet je aan best wat dingen denken. Voor een juiste foto heb je ook de juiste gadgets nodig. Ik zet hieronder wat gadgets op een rij.

Lees meer »

Hoe is Kim begonnen met haar instagram?

Het duurde bij mij best lang voor ik mee ging in instagram. Ik zag er het nut niet van in en vond Facebook wel prima. Uiteindelijk ben ik toch maar een account gaan aan maken en sinds dien ben ik meer actief op instagram dan op facebook.

Lees meer »

Bezoek aan de Retailbeurs

Zondag 12 september 2021 zijn wij (Kim Musk en Jaimy Blom) naar de retailbeurs geweest in Utrecht. Ons doel was daar om te gaan netwerken met nieuwe bedrijven die wij nog niet kennen en daar een mogelijke nieuwe samenwerking voor onze influencers uit te halen.

Lees meer »