Kim Musk

Founder

@kim.musk

kim@kemiagency.nl

Peter Radix

Manager KEMI Agency

@pradix

collab@kemiagency.nl

Pinar Tas

Content schrijfster

partners@kemiagency.nl

Marissa Loos

Social media manager

@huisje.in.spanje

info@toughly.nl

Laura de Reuver

Content schrijfster

info@toughly.nl

Sanne van Gog

Stagaire

partners@kemiagency.nl

Michelle Brasz

Foto & videograaf

@michelle.brasz

partners@kemiagency.nl

KEMI Agency is volledig begonnen vanuit eigen ervaring. Kim is zelf erg actief geweest als influencer en was al werkzaam als social media manager met Toughly. Wij merkten dat veel agency 's en bedrijven niet alles uit hun influencer marketing en social media halen en dat is natuurlijk onwijs zonde. Daarom zijn wij KEMI agency gestart. Omdat wij vanuit onze kennis en ervaring alle in's en out's weten van influencer marketing en social media kunnen wij je samen met ons team perfect helpen bij het opzetten van een campagne en het op orde krijgen van je volledige social media.

Onze missie

Het is onze missie om de nieuwe generatie influencers op te leiden. Social media is een kwetsbare omgeving en daarin kun je jezelf gemakkelijk verliezen. Men doet zich al snel beter voor dan dat ze zijn waardoor anderen nog onzekerder worden en misschien wel gekke dingen gaan doen. De hele dag bezig zijn met wat een ander van je vind is heel naar en wij weten als geen ander hoe het is wanneer je jezelf verliest in social media. Want eerlijk is eerlijk, het is gewoon een verslaving en daarom dus onwijs belangrijk dat je weet hoe je hier mee om moet gaan. 

 

Daarom worden onze influencers opgeleid door een fotograaf, social media manager en ervaringsdeskundige op het gebied van psychische kwetsbaarheden en (online) verslaving. Zo weten zij altijd hoe ze de juiste foto kunnen maken, hoe ze er voor kunnen zorgen dat hun social media op orde is en dat men ook echt iets van ze aan neemt en zo staan ze sterk in hun schoenen en weten ze de juiste balans te vinden tussen het online leven en het echte leven. Hierdoor ervaar jij als bedrijf veel meer resultaat en kwaliteit! 

 

Regelmatig organiseren wij diverse activiteiten en cursussen om de influencers up-to-date te houden, dit word momenteel nog gedaan door diverse externe ondernemers en daarom zijn zij nog niet terug te vinden in ons team op deze pagina. 

partners@kemiagency.nl

Wittevlinderweg 21N, 1521PS WORMERVEER | KVK: 87063069