Hoe is Kim begonnen met haar instagram?

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 11:53

Het duurde bij mij best lang voor ik mee ging in instagram. Ik zag er het nut niet van in en vond Facebook wel prima. Uiteindelijk ben ik toch maar een account gaan aan maken en sinds dien ben ik meer actief op instagram dan op facebook.

 

Ik begon met een account waar ik zo nu en dan wat op poste, ik was vooral aan het uitzoeken wat wel werkte en wat niet. Toen ik modellenwerk ging doen groeide mijn account en gebruikte ik deze ook veel als online portfolio. Ik wilde graag nog meer groeien en ik wilde ook samenwerkingen doen maar ik wist niet goed hoe. Het kwam niet echt van de grond. In die tijd was ik ook mega onzeker en was social media voor mij een middel om me goed te voelen over mezelf. Door de foto’s te posten van mijn fotoshoots kreeg ik de bevestiging dat ik mooi was en dat ik er mocht zijn. Hoe meer likes en reacties ik kreeg hoe beter ik me voelde. Ik haalde mijn eigen geluk en “succes” niet uit mezelf maar uit mijn social media.

 

Na een aantal jaar heb ik geleerd om van mezelf te gaan houden en toen vond ik het niet meer leuk om modellenwerk te doen. Ik stopte er mee en begon met fotografie. Ik begon instagram op een andere manier te zien en gebruikte het om mijn creativiteit in kwijt te kunnen. Toen ik net was bevallen van mijn zoontje besloot ik om voor hem een instagram aan te maken. Ik poste namelijk zoveel over hem dat mijn instagram veranderde in een account vol baby foto’s. Dit vond ik niet passend bij de naam die mijn instagram had en ook niet bij alle voorgaande postst. Al mijn volgers daar volgen mij immers om mij en niet om mijn kind. Daarom maakte ik dus een tweede account aan. Na een tijdje werd het toch wat lastig om deze beide te onderhouden en begon mijn eigen instagram een beetje dood te bloeden.

Op die van mijn zoontje begon ik ondertussen leuke samenwerkingen te krijgen en had ik een goede engagement opgebouwd. Dat vond ik super leuk maar ik baalde er een beetje van dat ik hier niks over mezelf kon posten. Na een lange tijd zoeken en proberen heb ik besloten om beide accounts samen te voegen en gewoon te doen wat ik fijn vind. Mijn oude account paste niet meer bij wie ik nu ben en als dit niet matcht dan zul je ook nooit groeien.

 

Inmiddels heb ik een super leuke instaram pagina opgebouwd die de perfecte combinatie is van mezelf en mijn gezin. Het past bij mij, ik voel me er fijn bij en mijn volgers weten waarom ze mij volgen. Ik post voornamelijk over business, momlife, spiritualiteit en meer. Ik deel tips over het leven en ik gebruik mijn story’s als dagboek want ik kan daar zo lekker mijn ei in kwijt.

 

 

 

 

Instagram is een groot deel van mijn werk geworden. Als social media manager ben ik er veel mee bezig voor mezelf en ook voor andere bedrijven en natuurlijk voor KEMI agency is het belangrijk dat ik veel van social media weet zodat we onze influencers de juiste training kunnen geven om ook te groeien met hun social media kanalen!

 

Liefs, Kim

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.