Campagne met City-play

Gepubliceerd op 5 oktober 2021 om 09:00

In augustus hebben wij een super leuke campagne mogen opzetten voor City-Play (https://city-play.eu/).

Dit bedrijf wilde een Duitse doelgroep. Hun verkopen namelijk speelmatten voor Nederland, Duitsland en België. Hun focus lag deze keer op Duitsland.

 

City-Play verkoopt onder andere speelmatten voor kleine kindjes waar een stad op staat. Ze begonnen ooit met het het speelkleed van Rotterdam en inmiddels zijn er 25 verschillende speelkleden ontworpen.

Super leuk om mee te spelen samen met je kleintje, de kleden zijn namelijk leerzaam, leuk en herkenbaar. Voor kinderen maar ook voor volwassenen door de unieke details en specifieke kenmerken die door de illustrators worden verwerkt. Er staan minimaal 25 iconen per stad op het kleed. Dus genoeg te zien.

De kleden zijn gemaakt van anti allergenen en zijn milieuvriendelijk wat tegenwoordig zeer belangrijk is. Door alle verandering in de wereld. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming, is hoogwaardig afgewerkt met antislip aan de onderzijde en is recyclebaar.

Zoals de meeste van jullie wel weten hebben wij een groot influencer bestand met Nederlandse en Belgische meiden en jongens. Dus Duitse influencers zoeken was een mooie uitdaging voor ons, omdat we die allemaal nog moesten zoeken.

Er zaten redelijk wat eisen aan. Het moest een mama zijn met kindjes, met de juiste hoeveelheid volgers en engagement.

 

Na lang zoeken en connecten met Duitse influencers is het ons gelukt om er ruim 20 te vinden.

De campagne ging van start in Augustus dus veel waren ook nog op vakantie, lastige periode moet ik zeggen. Sommige zijn niet thuis en vroegen om verlenging. Na veel overleggen kon dit gelukkig mogelijk worden gemaakt.

 

Toen de deadline eraan zat te komen was ik echt verbaast over sommige wat voor een mooie en leuke content ze naar onze mail opstuurde (content@kemiagency.nl)

De influencers deden er echt moeite voor en hadden ook geen camera angst. Bijna bij iedereen werd er een mondeling verteld over de speelmat van City-Play in hun story’s.

 

Er komen binnenkort hele toffe samenwerkingen aan voor onze Nederlandse en Belgische influencers aan dus hou je email goed in de gaten en mis niks.

 

Ben jij nog geen influencer bij ons en heb je minimaal +1K volgers op je Instagram? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

https://www.kemiagency.nl/influencers

 

Liefs,

Kim en Jaimy van KEMI agency.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.