Handige gadgets voor influencers!

Gepubliceerd op 29 maart 2022 om 16:31

Verschillende gadgets heb je als influencer nodig, in ieder geval maken deze gadgets het leven als influencer een stuk gemakkelijker.

Als influencer maak je vaak foto´s voor je socials. Om een goeie foto te maken moet je aan best wat dingen denken. Voor een juiste foto heb je ook de juiste gadgets nodig. Ik zet hieronder wat gadgets op een rij.

Ringlamp

Statief

Pop Sock

Mini product studio

Powerbank

Achtergrond

Ken jij ze allemaal en gebruik jij er al een paar? Ik ben heel benieuwd welke je wel en welke je niet gebruikt en welke voordelen jij ervaart door deze gadgets.

(KLIK hierboven op de gadgets, om ze te vinden via bol.com)

 

Ringlamp:
Een ringlamp is handig in gebruik als je binnen foto’s maakt, binnen kan het nog wel eens wat donkerder zijn, waardoor je camera teveel moeite moet doen om de foto op te lichten en hierdoor wordt de kwaliteit direct een stuk slechter. Als je dan een ringlamp in je bezit hebt en die kan neerzetten, creëer je meer licht en wordt de foto gelijk een stuk lichter en de kwaliteit wordt ook gelijk beter en dat is wat je wilt als influencer zijnde. Het product of jij moet nou eenmaal goed te zien zijn op de foto.

Heb jij nog geen ringlamp? Bestel hem hier!

Statief:
Wij adviseren vaak om met iemand een foto te gaan maken, dan kan je een foto vanuit meerdere hoeken maken en is er meer mogelijk, maar soms moet je alleen een foto maken en kan niemand met je mee of wil je samen een foto maken, alleen er is geen derde persoon die de foto kan maken. In zulke situaties is een statief handig. Deze zet je neer en je zet je timer aan op je telefoon en je gaat in positie staan. Je kan de statief steeds verplaatsen, lager of hoger zetten. Hierdoor heb je niet altijd iemand nodig die de foto van jou moet maken. Handige oplossing!

 

Heb jij nog geen statief? Bestel hem hier!Popsocket:
Heb je er wel is van gehoord? De popsocket. Iedereen heeft wel is meegemaakt dat je in bed ligt en naar je telefoon kijkt en je telefoon vervolgens in je gezicht valt. AUW! Ja dat doet zeer. Een popsocket plak je achterop je telefoon en je klemt de popsocket zo tussen je vingers, dus vallen doet die zeker niet meer, maar wat heeft een influencer nou aan een popsocket? Door een popsocket kan je telefoon ook heel gemakkelijk schuin neerzetten op tafel, om even je foto’s te bekijken of het bied net die ondersteuning om je telefoon neer te zetten om een foto te maken. (Als je bijvoorbeeld geen statief hebt). Handige gadget.

 

Bestel hier jouw pop Sock!

Mini product studio:
Maak jij veel product foto’s voor bedrijven of voor jezelf? Dan is een mini product studio een hot item! Het is simpel gezegd een box, met een wit doek erin. Waardoor je een product heel clean op een foto kan zetten. Erg handig als je product foto’s plaatst op je instagram en je een rustige feed wilt creëren en alleen de focus wilt hebben op een product.

 

Wij gebruiken deze mini product studio!

Powerbank:
Hele dag op pad om mooie foto’s te maken en oeps opeens is je telefoon leeg. Foto’s en filmpjes maken kost behoorlijk wat accu voor je telefoon en je batterij loopt daardoor wat sneller leeg. Een powerbank is een accu die je van te voren oplaad en waar je vervolgens je telefoon mee kan opladen. Ideaal dus als je telefoon ineens bijna leeg is terwijl je niet thuis ben. Je hebt ze in verschillende groottes, maar ook kleintjes die makkelijk in je handtas passen.

 

Heb je nog geen powerbank? Bestel hem hier

Achtergrond:
Ja elke influencer struggeld wel is met een juiste achtergrond, buiten plekjes vinden is soms best een uitdaging. Daar is het weer te druk, daar ligt teveel troep en ga zo maar door.
Dan is dan de juiste oplossing om een mooi doek te hebben als achtergrond, je zet hem neer en maakt de perfecte foto. Je hebt gegarandeerd een mooie/rustige achtergrond op je foto.

Bij bol.com vind je diverse achtergronden, klik hier om een kijkje te nemenDankjewel weer voor het lezen, ik ben nogmaals erg benieuwd welke gadgets jij al gebruikt en welke voordelen je kent hiervan?
Laat het hieronder weten in de reacties.

Ben jij nog geen influencer bij ons en heb je minimaal 1K volgers op instagram? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

https://www.kemiagency.nl/influencers

 

Liefs, 

Kim en Jaimy van KEMI agency

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.