5 redenen waarom je met influencers moet samenwerken

Gepubliceerd op 26 april 2022 om 10:00

Er zijn verschillende redenen om met influencers samen te werken. Ben jij een bedrijf en heb jij wel is gebruik gemaakt van influencers? Of heb je hele andere manieren gebruikt voor je marketing? Ik ben benieuwd, laat het vooral hieronder in de reacties weten.

  Ik vertel jullie hieronder 5 redenen waarom het goed is om met influencers samen te werken:

  1. Influencers kennen hun audience. Zij hebben jaren gewerkt aan het opbouwen van een betrokken en toegewijde volgers aantal. Dit publiek kent het schema voor het plaatsen van de juiste content en weet hier menig volgers mee te bereiken.

   

  1. Influencers zijn authentiek. De boodschap die influencers verspreiden is uniek. Ze vertellen hun eigen persoonlijke verhaal. Hierdoor vertrouw je de influencers meer dan een professionele review.

   

  1. Influencers creëren eigen unieke gemaakte content. Influencers maken zelf unieke content voor je merk. Ze gebruiken hun eigen creativiteit in het maken van foto’s en video’s en weten hoe zij op een unieke wijze jouw product of dienst onder de aandacht kunnen brengen.

   

  1. Influencers weten hun volgers te bedienen. Influencers weten wat hun doelgroep wilt en hoe zij hun doelgroep kunnen bedienen. Zij maken content die zij zelf goed vinden, maar weten ondertussen wat hun achterban(volgers) waardeert.

   

  1. Influencers zijn meestal goed bekend in een bepaalde niche. Dit geeft je op zijn beurt de mogelijkheid om je op een specifieke doelgroep te richten met het product of dienst die jij als bedrijf besluit te promoten. Influencers vergemakkelijken daarom de toegang tot je doelgroep door middel van meer specifieke segmentatie.

  Eens horen hoe wij als influencer marketing agency te werk gaan en samen kijken welk doel kunnen behalen met jouw bedrijf? Neem dan zeker contact op door op onderstaande link te klikken en dan hopen wij als influencer marketing agency jullie snel te ontmoeten!

  Link:

  www.kemiagency.nl/voor-bedrijven

   

  Dankjewel weer voor het lezen, Ik ben erg benieuwd, wat jij van deze blog vond. Laat het vooral hieronder in de reacties weten.

  Vorige blog nog niet gelezen? Hier hebben we het over de campagne met Jamin:
  www.kemiagency.nl/blog/894432_influencer-marketing-voor-jamin

   

  Ben jij nog geen influencer bij ons maar zou je dit wel willen worden? Heb je minimaal 1K volgers op instagram, LinkedIn of TikTok? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

  www.kemiagency.nl/influencer-worden

  Liefs, 

  Kim en Jaimy van KEMI agency

  Reactie plaatsen

  Reacties

  Er zijn geen reacties geplaatst.