Campagne Texelse producten

Gepubliceerd op 30 oktober 2021 om 09:00

In Juni hadden wij (KEMI AGENCY) een samenwerking met @texelseproducten.

Texelse producten is een webshop sinds 2011 met producten die echt van Texel komen. Texelse chocolade, Texels bier, Texelse kaas, Texelse verzorgingsproducten. Echt alles komt 100% van Texel. De schapen waar de schapenvachten en sloffen mee gemaakt zijn, hebben ook echt op Texel gestaan. Door het speciale eilandklimaat op Texel, krijgt de schapenvacht een unieke structuur en is van een extra goede kwaliteit.

 

De schapenvachten die je vindt op texelseproducten.nl zijn afkomstig van Skéépe, de schapenvachtenspecialist zijn makkelijk te verzorgen. Je zult niet gauw ergens anders een vacht krijgen van een schaap dat daadwerkelijk op Texel heeft geleefd. Zilte zeelucht en de wind van de Wadden verlenen de vachten hun kenmerkende kwaliteiten.

 

https://www.texelseproducten.nl/nl/vachten-wolproducten/schapenvachten.html

 

Onze influencers mochten kiezen uit een top 3 producten die wij hun toestuurde per email en vanuit daar moesten ze mooie content maken voor op hun socials. Een story en een feed-post. Het doel was dat ze hun volgers moesten inspireren en enthousiast moesten maken over de producten.

 

We kregen veel positieve reacties op de producten, het schapenvacht was ook echt van goeie kwaliteit, ze waren zacht en stevig en paste mooi in het interieur. De sloffen zijn lekker warm. Maar ook werd de likeur gekozen. ‘Die met honing en walnoot is mijn favoriet’ zei @laurineremans.

Dit was een geslaagde samenwerking, waar de influencers mooie content leverde. Waar wij erg tevreden over waren.

Lees nu ook de blogs van texelseproducten over o.a. De natuurlijke voordelen van een Texelse schapenvacht voor uw baby of kind, Schapenvacht medicinaal gelooid etc….

https://www.texelseproducten.nl/blog

 

 

 

 

Wat vond jij van deze blog? Laat het nu hieronder weten en dan zien we jullie gauw bij onze volgende blog, waar we het weer gaan hebben over een andere samenwerking.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.