Campagne Greenmillpc

Gepubliceerd op 12 april 2022 om 10:00

28 Maart begon de campagne met Greenmillpc!
Iedereen kent de papieren rietjes wel die zacht worden als je er te lang mee doet met je drinken. Voor je kinderen is het ook niet ideaal, want die zuigen en bijten het rietje gewoon zacht/kapot. Het is milieu bewust en daar streven we met zijn alle naar, maar dit was toch niet helemaal de juiste vervanger voor de plastic rietjes.

 

We ontdekte Greenmillpc, Hun zijn een onderneming die zich onderscheidt van de reguliere ondernemingen op het gebied van duurzaamheid. Zo bouwen en repareren ze al jaren computers en laptops, zodat ze zuiniger met stroom omgaan. Daarom verkopen zij nu ook producten die minder schadelijk zijn voor het milieu en biologisch afbreekbaar zijn en dit gaat over de rietjes en wattenstaafjes van Bamboe.

 

Ze voelen hetzelfde als plastic rietjes en ze zijn hetzelfde in gebruik. De nadelen die een papieren rietje heeft, gebeurd niet bij de bamboe rietjes. Ik was gelijk verkocht en wilde niet anders meer.


Kende jij ze al?

 

We waren blij dat we met dit toffe merk mochten samenwerken, want wij Kim & Jaimy staan zeker achter duurzame producten, hoe meer duurzame producten hoe beter dit zal zijn voor onze wereld.

 

Hieronder wat content van onze influencers. Die ook allemaal 1 voor 1 enthousiast waren. En niks anders meer willen.

         @lokaldxddy

 

 

@tamaravdh

 

Kijk nu op hun website voor meer:
www.greenmillpc.nl

 

Dankjewel weer voor het lezen, Ik ben erg benieuwd, wat jij van deze blog vond. Laat het vooral hieronder in de reacties weten.

Vorige blog nog niet gelezen? Hier hebben we het over handige gadgets voor influencers
www.kemiagency.nl/blog/883953_campagne-fanster

 

Ben jij nog geen influencer bij ons maar zou je dit wel willen worden? Heb je minimaal 1K volgers op instagram, LinkedIn of TikTok? Meld je dan nu aan via onderstaande link:

www.kemiagency.nl/influencer-worden

 

Of ben jij een bedrijf die ook graag toffe content wilt ontvangen met jouw producten en meer traffic/bereik voor jouw merk/product? 
Klik dan op onderstaande link:
www.kemiagency.nl/voor-bedrijven

 

Liefs, 

Kim en Jaimy van KEMI agency

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.