Gezien worden op social-media

Dagelijks worden er miljoen berichten geplaatst op social-media. Als ondernemer of influencer is het moeilijker dan ooit om te zorgen dat jouw berichten onder de aandacht komen van je doelgroep.

Lees meer »

Wat is TikTok en wat kan je er eigenlijk mee?

TikTok! Sinds kort hebben wij onze eigen TikTok account aangemaakt. We delen hier regelmatig leuke video´s die we ontvangen van onze influencers tijdens de campagnes.Volg je ons nog niet? KLIK HIER om op ons account terecht te komen en dan zien we hopelijk snel daar!

Lees meer »

Hoe zit het met auteursrecht op Instagram?

Geen idee of je een foto op Instagram wel of niet mag gebruiken? En of jouw content/foto’s/video’s nog wel van jou zijn nadat je ze op jouw social-media plaatst? Wij vertellen je precies hoe het zit met auteursrecht op Instagram.

Lees meer »

Gebruik betere instagram fotofilters

Op Instagram heb je behoorlijk wat filters die je kan gebruiken op je foto´s, maar niet iedereen weet dat je daar veel meer mee kunt. Je bepaalt zelf welke filters je gebruikt en je kunt ook de intensiteit van de filters aanpassen. Lees hieronder hoe dit werkt.

Lees meer »

Influencer marketing voor Albert Heijn

23 mei startte de campagne met Albert Heijn, dan zal je denken voor welk product of welke winkel? Ze bieden natuurlijk zoveel aan. Het ging dit keer over 2 nieuwe salades die in week 19 in het assortiment kwamen.

Lees meer »

5 tips over hoe je meer volgers kan krijgen op Instagram!

Terwijl het bij Facebook vaak gaat om mensen die je persoonlijk kent, speelt dat bij Instagram een minder belangrijke rol. Dat komt omdat je iedereen kan volgen, ook als je geen vrienden bent. Voor sommige mensen is het een sport om zoveel mogelijk Instagram-volgers te verzamelen, zodat ze zich ‘influencer’ kunnen noemen. Hoe zorg je dat je meer Instagram-volgers krijgt? Lees de onderstaande tips:

Lees meer »