Word lid van onze facebook groep: KEMI influencer agency

Home » Blog

Hoe zit het met auteursrecht op Instagram?

Geen idee of je een foto op Instagram wel of niet mag gebruiken? En of jouw content/foto’s/video’s nog wel van jou zijn nadat je ze op jouw social-media plaatst? Wij vertellen je precies hoe het zit met auteursrecht op Instagram.

Lees meer »

Gebruik betere instagram fotofilters

Op Instagram heb je behoorlijk wat filters die je kan gebruiken op je foto´s, maar niet iedereen weet dat je daar veel meer mee kunt. Je bepaalt zelf welke filters je gebruikt en je kunt ook de intensiteit van de filters aanpassen. Lees hieronder hoe dit werkt.

Lees meer »

Influencer marketing voor Albert Heijn

23 mei startte de campagne met Albert Heijn, dan zal je denken voor welk product of welke winkel? Ze bieden natuurlijk zoveel aan. Het ging dit keer over 2 nieuwe salades die in week 19 in het assortiment kwamen.

Lees meer »

5 tips over hoe je meer volgers kan krijgen op Instagram!

Terwijl het bij Facebook vaak gaat om mensen die je persoonlijk kent, speelt dat bij Instagram een minder belangrijke rol. Dat komt omdat je iedereen kan volgen, ook als je geen vrienden bent. Voor sommige mensen is het een sport om zoveel mogelijk Instagram-volgers te verzamelen, zodat ze zich ‘influencer’ kunnen noemen. Hoe zorg je dat je meer Instagram-volgers krijgt? Lees de onderstaande tips:

Lees meer »

Wat zijn influencers en waar vind ik ze?

Iedereen die vind dat influencers niet zo veel doen en lui zijn, heeft duidelijk geen idee wat er allemaal bij een goeie foto of video komt kijken. Dit geldt eigenlijk ook voor iedereen die denkt dat social media een minder cruciale rol speelt in een bedrijf. Influencers zijn de toekomst van je bedrijf, influencers zijn de nieuwe reclame en het nieuwe adverteren van jouw merk.

Lees meer »

5 redenen waarom je met influencers moet samenwerken

Er zijn verschillende redenen om met influencers samen te werken. Ben jij een bedrijf en heb jij wel is gebruik gemaakt van influencers? Of heb je hele andere manieren gebruikt voor je marketing? Ik ben benieuwd, laat het vooral hieronder in de reacties weten.

Lees meer »

Influencer marketing voor Jamin

De zoetste influencer campagne tot nu toe kunnen we wel zeggen. Na het zien van alle foto's kregen wij als Kemi Influencer agency in ieder geval gelijk zin in snoep van de Jamin, wat ongelofelijk veel keuze heeft deze winkel! In April hebben wij als Kemi Influencer agency een campagne opgezet met Jamin, de influencers mochten een volle zak snoep scheppen bij de Jamin, voor iedereen wel een feestje toch en het roept ook wel jeugd herinnering op. De Jamin winkel is een droomwinkel voor ieder kind. 

Lees meer »

Campagne Greenmillpc

28 Maart begon de campagne met Greenmillpc!Iedereen kent de papieren rietjes wel die zacht worden als je er te lang mee doet met je drinken. Voor je kinderen is het ook niet ideaal, want die zuigen en bijten het rietje gewoon zacht/kapot. Het is milieu bewust en daar streven we met zijn alle naar, maar dit was toch niet helemaal de juiste vervanger voor de plastic rietjes.

Lees meer »

Campagne Fanster

Begin dit jaar hebben we een super toffe influencer campagne mogen opzetten met het bedrijf ‘Fanster’ in het thema van Valentijnsdag.Fanster is een van de snelgroeiende wijnleveranciers in Nederland. Ze bieden echt alle soorten wijn aan. Welke wijn je ook wilt hebben, je moet bij Fanster zijn. Zij hebben vele biologische wijnen en ook alcohol vrije wijnen. Van een lekkere zoete witte wijn tot een van de meest exclusieve wijnen die er maar bestaan.Kortom, voor wijn moet je bij Fanster zijn.De influencers mochten bij deze campagne kiezen uit de volgende wijnen: Rood, wit, Rose, mousserende wijn en alcohol vrije wijn. Dus deze campagne was ook erg geschikt als je normaal gesproken geen alcohol drinkt of als je bijvoorbeeld zwanger was/bent en toch nog af en toe wilde genieten van een wijntje. We kunnen met vol trots terug kijken op deze campagne, want wat hebben we mooie content mogen ontvangen van al onze deelnemende influencers.Hieronder een voorbeeld van een post van @mamajanthe

Lees meer »