Gezien worden op social-media

Gepubliceerd op 6 september 2022 om 10:00

Dagelijks worden er miljoen berichten geplaatst op social-media. Als ondernemer of influencer is het moeilijker dan ooit om te zorgen dat jouw berichten onder de aandacht komen van je doelgroep.

Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe vergroot je de betrokkenheid van je volgers?

Content creëren voor social-media valt niet altijd mee. In het begin heb je volop ideeën en is er veel motivatie om ermee aan de slag te gaan. Maar na verloop van tijd wordt het lastiger om nieuwe ideeën te bedenken en herhaal je berichten maar weer eens. Herhaling van je boodschap is goed, maar voldoende variatie van content is belangrijk om te zorgen dat je doelgroep niet verveeld raakt.

 

Elke keer veranderd weer het algoritme, eerst moest je elke dag posten en nu ineens is dat weer te veel. Het is ingewikkeld om dit bij te houden en zeker als ondernemer, je hebt het al druk met je eigen werkzaamheden en dan moet je ook nog social-media bijhouden.

 

Heb je wel is nagedacht om hier een social-media team voor in te schakelen?

Nog niet? Dan ben je op dit moment op het juiste adres. Wij als KEMI Agency zijn niet alleen gespecialiseerd in influencer marketing, maar ook doen we aan social-media management.

Meerdere malen kregen we te horen dat bedrijven meer willen doen met social-media, maar het er eigenlijk niet van komt, omdat het te veel is naast de overige taken die ze moeten doen voor hun merk of bedrijf.

 

Wij zullen voor jou een heel strategie opzetten, waardoor je social-media weer helemaal actief wordt, waardoor er meer interactie zal komen. Hierdoor zal je een stuk meer mensen gaan bereiken en een stukje naamsbekendheid opbouwen, omdat je eerder naar voren komt bij bijvoorbeeld hun voorgestelde accounts of in hun tijdlijn.

 

Zie hieronder 3 account voorbeelden die wij op dit moment beheren:

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Wacht dan niet langer en KLIK HIER om direct een afspraak in te plannen.

Dankjewel weer voor het lezen, Ik ben erg benieuwd, wat jij van deze blog vond. Laat het vooral hieronder in de reacties weten.

 

Vorige blog nog niet gelezen? Hier hebben we het over Tiktok en wat je daar eigenlijk allemaal mee kan?

KLIK HIER om de blog te lezen.

 

Liefs,

 

Kim en Jaimy

Reactie plaatsen

Reacties

LincolnDup
2 maanden geleden

No matter if some one searches for his necessary thing, so he/she wishes to be available that in detail, therefore that thing is maintained over here.
look also at my pages and give a rating

XEvil is a simple, speedy and convenient system for completely automatic recognition and bypass from the overwhelming majority of captchas (CAPTCHAs), without the require to attach any 3rd-bash providers.

The program Nearly totally replaces solutions including AntiGate (Anti-Captcha), RuCaptcha, DeCaptcher and Many others. Simultaneously, it noticeably exceeds them in recognition pace (ten periods or maybe more) and is absolutely free of charge.

https://himeats.com/_board/board.php?bo_table=free&wr_id=42102 web indexing my indexing
https://xdpascal.com/index.php/How_You_Can_Do_Speedyindex_Google_In_24_Hours_Or_Less_At_No_Cost speed index blogger

@d@=